Terasų stiklinimas – erdvei, kuri bus naudojama visus metus. Pasakoja specialistas Gediminas

Terasos stiklinimas – puikus būdas paversti terasą jaukia ir funkcionalia erdve, kurią galėsite naudoti ištisus metus, nepaisant oro sąlygų. Įstiklinta terasa apsaugo nuo vėjo, lietaus, sniego ir dulkių, taip pat suteikia šilumos ir jaukumo šaltuoju metų laiku. Be to, terasų stiklinimas gali sumažinti triukšmo lygį ir sukurti privatumo zoną.

Yra įvairių terasų stiklinimo sistemų, tad galėsite pasirinkti labiausiai atitinkančią jūsų poreikius ir biudžetą.  Apie terasų stiklinimo opcijas pasakoja jas parduodantis ir montuojantis specialistas Gediminas. 

Sistemų tipai

Svarbiausia nuspręsti – kokio tipo terasų stiklinimo opcija labiausiai tinkama Jūsų erdvei. Kuo platesnė pasiūla – tuo didesnę pasiūlą turi klientas, kadangi jis renkasi ne tik jam patraukliai atrodančią bei funkcionalią, tačiau ir poreikius patenkinančią sistemą.

Stumdomos sistemos leidžia lengvai atverti ir uždaryti terasą, taip pat užima mažai vietos, kai nenaudojamos. Be rėmų sistemos suteikia maksimalų skaidrumą ir sukuria modernų bei erdvų vaizdą.  Vertikalios sistemos tinka terasoms, kurios yra atviros iš vienos pusės. O markizės ir roletai yra puikus pasirinkimas, jei norite reguliuoti saulės šviesos kiekį terasoje“,- nurodo Gediminas.

Renkamės terasos stiklinimo sistemą

Žinoma, kad ne tik tipas, tačiau ir kiti veiksniai gali nulemti labiausiai tinkamą pasirinkimą Jūsų atveju.

Renkantis terasų stiklinimo sistemą – svarbu atsižvelgti terasos dydis ir forma. Įsitikinkite, kad pasirinkta sistema tinka jūsų terasos dydžiui ir formai. Aišku, svarbi ir naudojimo paskirtis. Pagalvokite, kaip dažnai naudosite terasą ir kokioms veikloms ji bus naudojama. Įvairių stiklinimo sistemų kainos gali skirtis, tad prieš priimdami sprendimą, nustatykite savo biudžetą“,- svarbiausius aspektus aptaria Gediminas.

Žinoma, pasirinkite sistemą, kuri atitiktų jūsų namo stilių ir jūsų asmeninį skonį. Svarbu kurti ne tik funkcionalią, tačiau ir skoningai atrodančią erdvę, kurioje paprasčiausiai yra labai gera būti.

Terasų stiklinimas gali žymiai padidinti jūsų namo vertę ir suteikti jums daugiau erdvės poilsiui ir pramogoms. Jeigu Jums aktualus terasų stiklinimas – susisiekite su https://toreda.lt/ specialistais.